header banner
Default

Koin Bülteni: Pi Coin, Alternatif Madencilik Projelerine Dikkat Çekiyor—Belirsizlik Sürüyor!


Kripto para piyasasında yatırımcılar tarafından merakla beklenen Pi Network duyurusunun ardından alternatif madencilik projeleri dikkatleri üzerine çekti. 

Yatırımcılarının uzun zamandır haber beklediği Pi Network, yeni bir açıklama yayınladı. Geçtiğimiz günlerde Pi Network resmi X (Twitter) hesabından yapılan duyuruda, Mainnet geçişi için kullanıcıların kontrol listesini tamamlamasının önemli olduğu vurgulandı. Açıklama, “Pi Network Mainnet ağı yayına mı alınıyor?” sorularına yol açtı.

2018 yılında Stanford Üniversitesi’nden bilim insanları tarafından hayata geçirilen kripto projesi Pi Network, mobil cihazlar üzerinden kripto madenciliği yapmayı mümkün kılmayı amaçlıyor. Yoğun işlemci gücü gerektiren madencilik faaliyetlerini mobil cihazlar üzerinden kullanıma sunmayı hedefleyen proje, uzun süredir Mainnet geçişini bekliyor.

Hızla popülerlik kazanan ve 2021 yılında milyonlarca kullanıcıya ulaşan Pi Network, beta ve test ağının iki yıl önce tamamlanmış olmasına rağmen ana ağı bir türlü yayına almıyor. Kullanıcıları arasında büyük hüsran yaratan projenin son paylaşımı ise Mainnet’in yakında devreye gireceği yönünde umutlara yol açsa da yapılan yorumlara öfkenin hakim olduğu görülüyor.

Proje ekibinden gelen tatmin edici olmayan açıklamalar, Pi Network Mainnet’in akıbetinin belirsizliğini koruduğunu gösteriyor.

Pi Network ile mobil cihazlardan kripto madenciliği yapma ümidini kesen yatırımcılar, kripto arenasına yeni dahil olan bir ön satış projesine yöneliyor. Merkeziyetsiz BTC madenciliği çözümü olan Bitcoin Minetrix, Pi coin mağdurlarının yeni adresi oluyor.

Staking ve Bulut Madenciliği Bir Arada: Bitcoin Minetrix

VIDEO: Pi Network Roadmap CANCELLED?! - Pi Coin NEW UPDATE
Nazza Crypto

Staking ve bulut madenciliğini bir araya getiren yeni kripto projesi Bitcoin Minetrix, yenilikçi Stake-to-Mine yani Stake Et ve Madencilik Yap mekanizması ile dikkat çekiyor.

Bitcoin Minetrix platformunda kullanıcılar, projenin native tokeni olan BTCMTX tokenleri stake ederek Bitcoin madenciliği yapabiliyor.

Öncelikli olarak yatırımcıların, ön satış etkinliğine katılarak Bitcoin Minetrix token satın alması gerekiyor. Akıllı sözleşmeler ile otomatize edilen ve bu sayede insan hatasını ortadan kaldıran platform, güvenliği ile bilinen Ethereum ağı üzerinde inşa ediliyor.

Bitcoin Minetrix token sahipleri, bu tokenleri bulut madenciliği kredisi karşılığında stake ediyor. Stake edilen tokenlere karşılık verilen ve transfer edilemeyen ERC-20 tokenleri olan madencilik kredileri, madencilik süresi boyunca yakılıyor.

Yakım işleminin tamamlanmasını takiben ortaya çıkan BTC’ler, yatırımcının cüzdanına aktarılarak süreç tamamlanıyor.

Bitcoin Minetrix platformu, maliyetsiz, zahmetsiz ve merkeziyetsiz bir BTC madenciliği çözümü olarak yatırımcılardan ilgi görüyor.

Bitcoin Minetrix Platformunun Avantajları Neler?

VIDEO: 1 Pi Coin = $47 ? How to Sell Pi Network Coin | Pi Coin Withdrawal Steps [Easy Process]
Knightron Crypto

Yenilikçi staking mekanizması ile türünün ilk örneği olmayı başaran Bitcoin Minetrix token, BTC madenciliğinin zorluklarını ortadan kaldırmak istiyor.

Bildiğiniz üzere günümüzde, eskiden olduğu gibi bir dizüstü bilgisayarla BTC madenciliği yapmak mümkün olmuyor. Madencilerin ciddi bir işlemci gücüne, pahalı ekipmanlara, teknik bilgi gerektiren yazılımlara ve soğutma problemi çözümlerine ihtiyacı oluyor. Bunların yanı sıra madencilik sözleşmeleri gibi maliyetler de bulunuyor.

Bitcoin Minetrix platformu, BTC madenciliğini teknik bilgi ve pahalı donanımlar gerektirmeden mümkün kılmayı hedefliyor. Madencilik yapabilmek için kullanıcıların tek bir şey için harcama yapması gerekiyor: Bitcoin Minetrix token satın almak

Token satın alımları haricinde kullanıcılar herhangi bir aşama için ödeme yapmıyor. Teknik bilgi gerektirmeden mümkün olan madencilik sayesinde her kesimden kullanıcı, platformda kendine yer buluyor. 

Akıllı sözleşmelerle korunan ve Ethereum ağının güvenliğini arkasına alan ekosistemde fonların kaybolması gibi bir durumda söz konusu olmuyor. BTCMTX token sahipleri platform üzerinden ister mobil ister masaüstü sürümü kullanarak BTC madenciliği yapma imkanı buluyor.

Bitcoin Minetrix Ön Satışı Hızlı İlerliyor

VIDEO: Pi Network Withdrawal - Pi Network New Update | Pi Coin Sell Kaise Kare
P4 Provider

Maliyetsiz ve merkeziyetsiz BTC madenciliği yapma imkanı sunan Bitcoin Minetrix token ön satış etkinliği, henüz başlamış olmasına rağmen hızlı ilerliyor.

Pi Network’ten umudunu kesmiş olan kripto meraklıları dahil BTC madenciliğine merak salan yatırımcılar, Bitcoin Minetrix token satın almak için adeta sıraya giriyor.

ERC-20 protokolüne uyan Bitcoin Minetrix tokenin toplamda 4 milyar adet token arzı bulunuyor. Ön satış etkinliği ile indirimli fiyatlardan satışa sunulan BTCMTX tokenin toplam arzının yüzde 42,5’isi BTC madenciliği, yüzde 35’i pazarlama çalışmaları, yüzde 15’i BTCMTX topluluğu ve kalan yüzde 7,5’luk dilimi ise staking özelliği için tahsis ediliyor.

BTCMTX token ön satış etkinliğinde 20 aşama bulunuyor ve kademeli bir fiyat artışı politikası uygulanıyor. Bitcoin Minetrix token fiyatı her aşama geçildiğinde yüzde 5 oranında artırılıyor. Bu sayede erken dönem yatırımcılar, daha borsa listelemeleri gerçekleşmeden gelir elde etme imkanı buluyor.

26 Eylül’de başlayan ön satış etkinliği ile yatırımcısıyla buluşan Bitcoin Minetrix token, mevcut aşamasında 0,0111 dolar fiyatla satın alınabiliyor. Şu ana kadar toplanan fonların 1,7 milyon doları geçmiş olmasının yanı sıra ön satış etkinliğinin tamamlanmasına kalan sürenin ise 5 günden az olduğu görülüyor.

Ön satış etkinliğinin son aşamasına gelindiğinde Bitcoin Minetrix token fiyatının 0,0129 dolara ulaşması hedefleniyor. Toplamda 16 milyon 30 bin dolar fon toplamayı amaçlayan Bitcoin Minetrix token ekibi, teknik bilgi ve yüksek maliyet gerektirmeyen BTC madenciliği çözümü arayan yatırımcılarını bekliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sources


Article information

Author: Stephen Thomas

Last Updated: 1699353603

Views: 785

Rating: 4 / 5 (72 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stephen Thomas

Birthday: 1983-10-17

Address: 82910 Brandon Squares Suite 346, East Kathrynside, ME 92087

Phone: +4309858447874811

Job: Teacher

Hobby: Stargazing, Soccer, Coffee Roasting, Scuba Diving, Yoga, Surfing, Table Tennis

Introduction: My name is Stephen Thomas, I am a cherished, Precious, accomplished, rich, Adventurous, apt, valuable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.