header banner
Default

Nu de Nasdaq 100, Russell 2000 en obligaties kelderen, is Shiba Memu veerkrachtig


  • Amerikaanse aandelen zetten hun uitverkoop deze week voort, omdat de risico’s toenamen.

  • Cryptocurrencies zijn ondanks de uitdagende omgeving veerkrachtig gebleken.

  • De verkoop van Shiba Memu-tokens raakt in een versnelling.

Het was deze week een zee van rood op de financiële markt toen de angst- en hebzuchtindex naar het laagste niveau in maanden daalde en de Amerikaanse dollarindex (DXY) steeg naar $106,7. De nauwlettend in de gaten gehouden iShares 20 Plus Year Treasury Bond ETF (TLT) is naar het laagste punt sinds 2014 gezakt. Vanaf het hoogste punt dit jaar is hij met ruim 17% gedaald.

Ondertussen is de small-cap Russell 2000-index in een correctiezone beland, door ruim 12% te dalen ten opzichte van de piek van dit jaar. Andere activa, zoals grondstoffen, hebben zich ook teruggetrokken omdat beleggers zich zorgen blijven maken over de volgende actie van de Federal Reserve. De Fed heeft toegezegd de rente te verhogen naar 5,7%, wat de zorgen over wanbetalingen en een recessie doet rijzen.

De prijzen van cryptocurrency bleven de afgelopen weken behoorlijk veerkrachtig. Bitcoin is boven de $26.000 gebleven, terwijl de totale marktkapitalisatie van alle digitale munten boven de $1 biljoen is gebleven. Andere munten zoals Chainlink, Tron en Terra Luna zijn in deze periode relatief veerkrachtig geweest.

Verkoop van Shiba Memu-tokens gaat door

Ondertussen is de symbolische verkoop van Shiba Memu op alle cilinders blijven vuren. De ontwikkelaars hebben de afgelopen weken meer dan $3,36 miljoen opgehaald, waardoor het een van de meest succesvolle tokenverkopen van dit jaar is.

De verkoop van Shiba Memu kwam deze week in een stroomversnelling nadat Amazon een investering van $4 miljard deed in Anthropic, een nieuw bedrijf in de generatieve AI-industrie. Het bedrijf heeft Claude gelanceerd, een nieuw platform vergelijkbaar met ChatGPT dat tot doel heeft een leidende speler te worden op het gebied van generatieve AI. Het is in staat om lange en complexe vragen met gemak beantwoorden.

De investering van Amazon in Anthropic is belangrijk voor Shiba Memu omdat het project AI-functies heeft. Om te beginnen wil Shiba Memu een leidende speler worden op het gebied van mememunten en AI. Als mememunt wil het project een levensvatbaar alternatief worden voor Shiba Inu, een van de grootste mememunten ter wereld.

Als onderdeel van zijn strategie om nut te creëren, zal Shiba Memu kunstmatige intelligentie-functies in zijn ecosysteem opnemen. In eerste instantie gaan deze functies over geautomatiseerde marketing. Het zal hierbij gebruik maken van technologieën zoals neurale taalverwerking en regressiemodi. Je kunt hier Shiba Memu-tokens kopen.

Is Shiba Memu een goede investering?

Shiba Memu is de afgelopen weken behoorlijk veerkrachtig gebleken, omdat de zorgen op de crypto- en aandelenmarkt aanhielden. Het land is doorgegaan met het ophalen van enorme sommen geld bij mondiale investeerders. De meeste van deze early adaptors hopen dat hun kleine investering hen Shiba Memu-miljonairs zal maken.

Onlangs zagen we enkelen Pepe-miljonair worden. We hebben de afgelopen jaren ook Shiba Inu- en Bonk-miljonairs gezien. Daarom is de kans groot dat er, vanwege de populariteit van Shiba Memu in de voorverkoop, ook veel rijke mensen zullen ontstaan.

Zoals bij alle activa, vooral cryptocurrencies, zijn er echter altijd risico’s. Onlangs hebben we veel populaire cryptocurrencies zoals Zilliqa en Hedera Hashgraph zien kelderen. Daarom is een goede strategie voor risicobeheer belangrijk, en alleen geld beleggen dat je bereid bent te verliezen.

Sources


Article information

Author: Emily Rodriguez

Last Updated: 1699452482

Views: 1073

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Emily Rodriguez

Birthday: 1973-07-08

Address: 1471 Johnny Walks, Wrightside, WI 89293

Phone: +4385243686173520

Job: SpaceX Engineer

Hobby: Telescope Building, Running, Beer Brewing, Stamp Collecting, Table Tennis, Chess, Role-Playing Games

Introduction: My name is Emily Rodriguez, I am a risk-taking, cherished, audacious, vivid, exquisite, expert, unguarded person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.